IMG-20190810-WA0040.jpg
IMG-20190324-WA0001.jpg
IMG-20190127-WA0009.jpg
IMG-20180811-WA0016.jpg

Zondag 5 april 2020  Oerse Braderie

 

In Oerle is altijd wat te doen! En daar is het hele dorp het hele jaar mee in touw. En die spirit proberen we onze jeugd mee te geven, onderneem iets, bouw samen aan iets, have fun! Zoals iedereen weet organiseert het Tiener Comité Oerle jaarlijks de braderie in Oerle. Een drukbezochte, superleuke en gevarieerde braderie. Volgens vele mensen uit de streek een van de leukste en gezelligste in de regio. Daar kunnen we trots op zijn in Oerle.

Locatie

Vanaf de Zandoerleseweg tot en met de Oude Kerkstraat. Kassa's staan op de Zandoerleseweg, de oude Kerkstraat en bij de kerk.

Entree € 1,50

Er zijn leuke dingen te doen, zoals:

- Zéér grote snuffelmarkt (in d’ Ouw School)

- Leuke veldactiviteiten

- Loterij met écht leuke prijzen

- Supergezellige (live) muziek

- Gratis kinderattracties met leuke verrassing voor de kinderen

- Boekenkraam van de Koers van Oers

Snuffelmarkt

We zijn nog op zoek naar spullen voor de snuffelmarkt. Als je nog bruikbare spullen hebt, neem dan contact op met ...... Dit jaar geven we u de mogelijkheid om ingeleverde voorwerpen voor de braderie die niet verkocht zijn aan het eind van de dag op te halen door degene die het heeft aangeleverd. 

 

Organisatie

De braderie wordt georganiseerd door Stichting Tiener Comité Oerle, de opbrengst komt geheel ten goede aan de tieners. TCO biedt de Oerse tieners al 15 jaar een gevarieerd activiteitenprogramma waarmee het verantwoordelijkheidsgevoel en hun gemeenschapszin wordt versterkt.