Bivak8.jpg
Voltage2.jpg
Ski9.jpg
IMG-20240512-WA0007.jpg

De braderie vindt plaats op  7 april 2024

Op zondag 7 April 2024 zullen we weer met het Tiener Comité Oerle (TCO) de Oerse Braderie organiseren De opbrengst van de Braderie is ieder jaar weer noodzakelijk om onze tieners uit Oerle een geweldige tijd te bieden bij het TCO.

De Braderie bestaat onder anderen uit talloze kraampjes waar van alles te beleven en te kopen valt. Daarnaast is er een groot Kinderplein met verschillende attracties, een podium met verschillende muziek- en dansoptredens, lekker eten en drinken en nog veel meer!!

We hopen op veel publiek en dat de reputatie van meest Zonnige Braderie van Brabant ook op 7 april weer staat als een huis!

Belangstelling voor een Kraam?

Regresa el Art & Market Marina Vallarta - Vallarta Lifestyles

Als je belangstelling hebt om deel te nemen aan de Braderie met een kraam (mits er nog ruimte is) kun je contact opnemen met:

F. Marcelis’ Jaarmarkten
Goirkestraat 155
5046 GG Tilburg
tel/fax: 013- 542 33 81
mobiel: 06- 208 35 091
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

info-avond voor vrijwilligers op 22 maart 2024

We rekenen voor deze Braderie en haar voorbereidingen op de actieve ondersteuning van alle ouders en tieners van het TCO. En daarnaast op iedereen die wil ondersteunen uit Veldhoven en omgeving. Hiervoor hebben we een informatieavond gepland op vrijdag  22 maart om 20.00 uur in D'Ouw School in het centrum van Oerle. Vrijwilligers, Tieners van Oerle en ouders van onze tieners zijn van harte welkom!

Ieder jaar is het erg lastig om vrijwilligers te vinden. hulp is belangrijker dan ooit!

Wij zijn dringend op zoek naar mensen met allerlei kwaliteiten maar bovenal de wil om ons vooruit te helpen. Denk hierbij aan horeca, kassa, parkeren, financiën, snuffelmarkt, opbouw, opruimen ect Concreet vragen we mensen deze dag in blokken van 3 of 4 uur hierbij te komen helpen. (langer mag natuurlijk ook).

Heb je interesse of vragen mail ons dan even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of neem contact op met Marc Schillerman, TCO, 0629525012).

Verenigingen uit Oerle en omgeving

Ben je als ouder lid van een vereniging uit de omgeving en denk je als vereniging iets te kunnen betekenen voor de Braderie door bijvoorbeeld met meerdere leden die dag te ondersteunen, neem dan contact met ons op, TCO, 0629525012. Dan kunnen we samen kijken of we ook iets voor jullie vereniging terug kunnen doen wanneer nodig.

We maken er een fantastisch feest van op 7 april 2024!

 

­