IMG-20190810-WA0007.jpg
2IMG-20190518-WA0005.jpg
imagesCXOFG9TV.jpg
IMG-20190701-WA0000.jpg

Geen Oerse Braderie 2022

Beste tieners, Oerlenaren en trouwe bezoekers,

Ook dit jaar hebben we, na grondig overleg, moeten besluiten om de jaarlijkse Oerse Braderie niet door te laten gaan.

De huidige regelgeving omtrent het organiseren van een evenement, maakt het voor ons niet mogelijk om dit op een verantwoorde manier te organiseren.

We hebben lang gewacht om dit besluit te nemen, in de hoop dat de aangekondigde versoepelingen voldoende handvatten zouden geven om toch een braderie te organiseren. Na de laatste persconferentie zien wij echter te weinig aanknopingspunten om dit op een verantwoorde manier te kunnen organiseren.

De geplande datum van 3 April komt wat dat betreft te vroeg.

Nooit meer ?

Natuurlijk maken we ons zorgen dat de braderie wederom niet door kan gaan. Vanuit verschillende hoeken was ons al medewerking toegezegd. Dank daarvoor.

Voor de volgende editie zijn wij echter positief gestemd om wederom een geweldig evenement neer te kunnen zetten. Hiervoor vragen wij wel jullie hulp! Dus zijn er mensen die voor 2023 mee willen helpen met de organisatie hiervan?

Wij zijn tevens dringend op zoek naar mensen die het bestuur van TCO willen ondersteunen, dit om alle activiteiten voor de tieners van TCO, ook voor de toekomst te kunnen garanderen.  Neem vrijblijvend contact op om je te laten informeren!

Voor meer info: www.tcoerle.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij gaan voor nu in ieder geval verder met het organiseren van de activiteiten die wel mogelijk zijn. Samen met de tieners komen er nog een aantal mooie momenten aan. Voor de laatste update, zie www.tcoerle.nl

Hopend iedereen voldoende geïnformeerd te hebben,

Het bestuur van Tiener Comité Oerle.